fredag 29. april 2011

Ønskeliste

Jeg har skjønt at det ikke er så lett å kjøpe gaver til meg, verken til bursdag eller jul. For "jeg ønsker meg ingenting." Når man skal tenke ut et eller annet der og da, når man blir spurt, er det jammen ikke så lett å huske hva man egentlig kunne tenke seg...

Men i løpet av mai er jeg et år eldre (igjen) og jeg får vel kanskje ønske meg noe i år da? For bare man får tenkt seg om LITT blir alt så meget bedre!




















Velg og vrak, høyreklikk, arkiver bilde som, print ut og ta med i butikken. Snakkær om ønskeliste!

Fredag og HELG: Vi har satt ut båten og drar på seiltur! Kos dere masse, alle sammen! Klem Jenny.

Oj, nå gleder jeg meg skikkelig til bursdagen min!

*

onsdag 27. april 2011

I en blekkboks

Når det er festligheter på gang i heimen, er det mange folk som skal plasseres. Vi er som regel 17-21 personer og stående buffè er ingen slager her i gården. Her skal det fråtses med rompa godt plantet.

Spisebordet som har 8 stoler er som regel forbeholdt "De eldre". Du vet, de som ikke klarer å uttale ordet "lounge", enda mindre faktisk SITTE i en.




Så flytter vi hagegruppen inn eller kjøkkenbordet ut i stua, og da har vi plass til 6 stk. til. Da gjenstår det 3-7 personer, som blir henvist til den nevnte lounge`n AKA soffa`n.




Men en lav sofa med et lite kvadratisk bord er ikke det aller beste stedet for verken oppdekking eller spising. Derfor blir asjettene satt i stabel, glassene stilt opp i en klynge og bestikket satt... et eller annet sted. Dermed kan folk plassere asjetten og glasset sitt der de vil når de får mat. Men det er her problemet mitt ligger;

For HVA har vi bestikket i?




Jeg har slått ut bunnen på to Norgesglass, brukt vanlige glass (kjedelig) og lagt de rett på bordet i en haug (superkjedelig og lite pent). Sist brukte jeg en hermetikkboks fra Kiwi, og det var jaggu ihvertfall det beste hittil.

Nå vet ikke jeg om dette akkurat er en problemstilling rundt omkring, men hva bruker dere?


Klem Jenny

*

mandag 25. april 2011

I fjor og i år

Siste kvelden av påskeferien, og vi kan se tilbake på seks nydelige fridager. Vi har delt alle sammen med familie og venner, samt at båten er klar til å sjøsettes igjen. Tenk om vi allerede til helgen kan få årets første seiltur?

Men dere, jeg har fortsatt ikke helt kommet over været... Påsken 2010:


Erik, Nora, verdens beste Beste, Tristan

De fleste påskefeiringene våre de siste årene har funnet sted i Trysil. Nydelige, men kalde dager med masser av snø og is. Når vi har vært skikkelig heldige har vi kost oss med lunsj i solveggen.

Påsken 2011:


Nora, Chris

Enhver skriftlig forklaring og sammenligning vil uansett blekne, så jeg anbefaler deg å scrolle opp og se forskjellen en gang til.


Håper du også har hatt en herlig påske!
Klem Jenny

*

lørdag 23. april 2011

Påske er...

...å skue utover havet og lure på hvor det ender.




...å speile seg i vannflaten og vasse i fjæra.




...å grille seigmenn.




...å overnatte på varandaen.




Hvordan skal egentlig sommeren bli?
Klem Jenny

*

torsdag 21. april 2011

En dunete, liten tass

Påske?

Joda, men det er fridagene som blir satt pris på her i gården. Fri, fri, FRI som... kyllingen!

For første gang på x-antall år skal vi være hjemme i hele påsken. Litt panikk over det først, men nå er det bare HERLIG. Og fortsetter gradestokken å vise 20+ da blir livet lekende lett å leve.




I dag skal vi til marina`n og pusse båt. Skikkelig kjip jobb, men såå koslig alikevel. Litt som å drive med oppussing, det er mye man tåler hvis man klarer å se resultatet i tankene.

Det beste med kjipe jobber er pausene, så sekken er pakket med lunsj, kaffe, kjeks, saft og litt påskegodt. Tepper og klappstoler er også med.

Og jaggu er det ikke lenge til masten igjen skal heves, og da kan vi atter en gang sette seil mot åpent farvann. *drømme*


Ønsker dere alle en flott skjærtorsdag!
Klem Jenny

*

tirsdag 19. april 2011

Et glass melk i vinduskarmen

Tulipaner er finfine blomster. Men det at oransje, gule og til og med ROSA tulipaner finnes innenfor mine fire vegger er kanskje en større greie enn mange er klar over.

Men dere, jeg har trekt pusten og hoppet i det. Og vi LIKER resultatet, gjør vi ikke?




Og nei, det er ikke et glass melk i vinduskarmen.

Det er et duftlys jeg vant hos Lene at Home. Med i pakken var også et lite skilt med "Home sweet Home" på. Tusen takk Lene!

Forresten har jeg vært heldig i det siste, så dere skal få se flere ting etterhvert.


Ønsker dere en fargesprakende onsdag og en gulrosaoransje påske videre.
Klem Jenny

*


søndag 17. april 2011

Bank i bordet!

Sol, sol, o`herlige PÅSKESOL! Det har vært så deilig å ha deg på besøk i dag!




Vi har savnet deg sånn og ditt besøk varmet både kropp og sjel. Vi håper du satte pris på vår velkomst, og du skal vite at vi vil ønske deg like hjertelig velkommen hver gang.




Derfor håper vi inderlig at du vil finne det for godt å komme tilbake i løpet av rimelig kort tid.

Bank i bordet!
Klem Jenny

*

torsdag 14. april 2011

Dagslys

Naturlig dagslys er en sjelden vare i hallen vår. Den ligger midt i huset, omringet av dører som alltid er lukket.

For vi viser ikke vaskerommet og soverommet fram til gud og hvermansen, gjør vi vel? Og baderomsdøren gjør seg liksom ikke på vid gap.



Selv når jeg tar bilder uten blitz, sørger spottene i taket for lumske skygger.

Men når solen skinner som i dag, stråler den gjennom kjøkkenet og inn i hallen (ja, den skyvedøren står alltid åpen). Så da forter jeg meg å vise et sjeldent bilde UTEN lumske skygger:



Tapeten her er metallisk, og skifter dermed farge etter lyset. Spesielt på høyre siden av bildet kan dere se effekten. For den er langt ifra trendy og matt nemlig; Den skinner og gjenspeiler det mest utroligste. Når vi tenner starinlyset stråler det langt utover veggen på hver side.


Men hvorfor dvele ved det? -Skal vi sette oss på verandaen og nyte solen?
Klem Jenny


Og JA, min bønn om en skikkelig fest ble hørt! Vi er bedt på bankett med påfølgende festligheter med gullguttæne våres i morgen! Juhuu!
*

tirsdag 12. april 2011

Note to self: Get a life!

Jeg blar fortvilet gjennom a-planen og konstaterer at jeg denne uken har hele TRE ettermiddager og HELE helgen ledig.

Men jeg har ingen aning om hva jeg skal bruke all den tiden til...



Hockeysesongen er definitivt over. Hva gjorde jeg egentlig på denne tiden i fjor?

Joda, det er satt på spissen. Selvfølgelig har jeg mer enn nok jeg kan gjøre/skulle ha gjort/har lyst til å gjøre, men akkurat nå føles det som et vakum hvor jeg går litt fram og tilbake og lurer på hvor jeg egentlig skal gjøre av meg. Et antiklimaks.

Siden september i fjor har vi hatt 1-2 ettermiddager hjemme i uka, og nå har vi FEM? Litt skummelt. Litt etterlengtet. På en gang.



Wake up and smell the flowers, pleier noen å si. Og jeg har ihvertfall startet med å titte litt på ferskengreinene som er på vei ut i full blomst! Jeg satt meg faktisk på en stol og så på de ganske lenge, mens jeg funderte på Livet.

Ungene flakser ute i gata, glade for sin nyervervede fritid og fulle av idèer om hva de skal bruke den til. De har selvfølgelig ikke lidd noen nød, men nå er det ekstra tid til å stikke over til venner og kompiser. Nå som det ikke er treninger og kamper flere ganger i uka.

Der jeg satt på kjøkkenstolen bestemte jeg meg ihvertfall for EN ting; Denne jenta, og kjæresten hennes, trenger en real fest. Med en skikkelig fyllekule. Og vi skal DANSE til krampa tar oss! Og da ser det ut omtrent som dette:


For det ER nemlig ikke en ordentlig fest før du tror du er like good-looking og flink til å danse som Britney. Og jeg har ikke tenkt til å gå hjem heller, till the world ends.

Når jeg tenker tilbake er jeg rimelig sikker på at det så sånn ut på våre fester da vi var 18-20 år også, stemmer ikke det?


Klem fra Jenny
-i partyhumør en helt vanlig tirsdag

*

søndag 10. april 2011

Vi skal ALDRI glemme...

...de blåe guttas kamp! For vi skal alltid blåse bobler, blåe bobler over ALT! Spent på hvordan helgen gikk? Se HER da vel? Og hvorfor ikke HER? For ikke å glemme HER? Og sist, men ikke minst HER!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fryd & Forandring beæret meg for en tid tilbake med Love Your Blog Award! Tusen takk!


Awarden har tre regler:
- Link tilbake til den som ga deg awarden
- Besvar 10 spørsmål
- Gi den videre til 10 andre bloggere




1: Hvorfor startet du å blogge?
Jeg har egentlig ikke alltid vært spesielt opptatt av interiør. Min første leilighet så sånn tålig grei ut for en 18-åring, min andre så vel sånn "njaa" ut, under alt ungkvinnerotet. Men i vår første enebolig meldte interessen seg mer og mer. Da vi tok over huset vi bor i nå, bare stæsjet vi det litt. For to år siden begynte vi derimot moderniseringen, og da lette jeg etter inspirasjon på nettet. Og hva fant jeg? HALLELUJA! Til slutt kom altså lysten til å blogge selv også. Et tast og du er hekta!

2: Hvilke blogger følger du?
Interiørblogger! Samt noen håndarbeidsblogger og et par geniale mammablogger.
Jeg leter etter flere interiørblogger som er mer lik meg i stil, men det er jaggu ikke lett... (sier det noe om min stil det, kanskje?) Men igjen; Jeg liker forskjellige stiler hos andre, og kan godt ELSKE hvitt, hvitt, hvitt, landstil og romantikk og retro og... Det bare kommer aldri innenfor mine fire vegger.

3: Favoritt make-up merke?
Øh... Mascaraen min er sølvfarget (utenpå vel og merke) og det står L´oréal på den.

4: Favoritt klesmerke?
Jeg handler stort sett på Zizzi, men aner ikke hvilke merker de har der.

5: Ditt "må-ha" make-up produkt?
Mascara

6: Favorittfarge?
Brun

7: Favorittparfyme?
Biotherm Eau D´Énergie

8: Favorittfilm
Saving Private Ryan. Fra første gang jeg så denne scenen, feller jeg tårer HVER gang. Men jeg ser mest skrekk og grøss faktisk.

9: Hvilket land vil du besøke og hvorfor?
Jeg vil tilbake til Thailand. Fordi det er VARMT og alle smiler der.

Det siste spørsmålet skal stilles til deg selv:

10: Hva slags spørsmål skal man egentlig stille til seg selv?
Ja, det kan du jaggu lure på... Men du hadde sikkert hatt godt av å stilt deg selv et par inngående.


Jeg vil gjerne få gi Love Your Blog Award videre til:


Take it or leave it, men vit at jeg Love Your Blogs!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Som om ikke det var nok er jeg i tillegg en av favorittbloggene til Shabby, Slitt og Bare Mitt! Cecilie skriver som følger:

"En ganske ny bekjentskap er bloggen Jennys fire vegger. Supersøt blogger med mange fine innlegg! Har akkurat kommet over bloggen hennes, og kommer gjerne tilbake! Hun skriver veldig bra - og har masse fine bilder i innleggene. Me like Jenny!!"

Hva gir`u meg for DEN, liksom? Jeg blir jo sååå glad! Og plutselig FØLER jeg meg supersøt og vøttø!


Mine favorittblogger for tiden er:


Jeg har vært inne på tanken på om dette kan være min sjelevenn. Jeg ser så fram til hvert eneste innlegg og hver eneste kommentar fra frøken Kaoskontroll. Hun har en lekker stil, men det jeg setter mest pris på er den ærlige og likefremme måten hun skriver på, de mange kreative krumspringene, de flotte bildene og gliset hun stadig vekk planter på meg. Møter jeg henne en dag, skal jeg gi henne en lang og god klem. Ai låvv ju!




Bjørg har en superinspirerende blogg. Fantastisk interiør og bilder som BØR studeres. Jeg er ikke spesielt glad i farger, men når jeg besøker Huset ved Fjorden blir jeg frelst. Hver gang.





Denne bloggen er ene og alene en genistrek! Her kan man le seg skakk eller felle en tåre (mest det første), samt lese om det meste som opptar en mamma og stemamma. Og jeg garanterer at du vil kjenne deg igjen i praktisk talt ALT. Du vil bli glad for at du fant The not so perfect mum-blog.


PUH! Dette ble MYE! Håper dere holdt følge! 

En god og kreativ ny uke til dere alle.
Klem Jenny


*

fredag 8. april 2011

Vi skal alltid blåse bobler - blåe bobler over alt!

I morgen kl. 06:00 reiser vi til Ski. Der skal Tristan spille sesongens siste hockeyturnering. Og vi rekker AKKURAT hjem igjen til Hockeytown for å se de blåe gutta ta "bøtta" for første gang på 22 år.

Deretter blir det feiring med små først og store etterpå, antagelig til de første solstrålene dagen etter.


Fra tidlig søndag morgen er det atter i gang med turnering, denne gangen fotball. Vi skal heie på de små og blå hele dagen og forhåpentligvis får vi flott vær og varmende sol. Vi gleder oss ILLE til denne helgen!

MEN!

Det er en liten, vakker jente på 8 år som kommer til å bli "oversett" og "tilsidesatt" hele helgen. Mini-Jenny er nemlig ikke overbegeistret for verken hockey eller fotball. Allikevel er hun såpass lojal og godhjertet at hun ikke klager et eneste pip. Hun heier på lillebrors lag, jubler over alle scoringer og trøster ved tap. Hun godtar pent at pappa matrialforvalter og mamma lagleder ikke ALLTID har tid til å høre etter akkurat nå og greier seg som oftest HELT selv.

Hun kan navn og draktnr. til alle A-lagspillerne, hun deler bekymringer over en spillers skader og gledene over en lokal helts fantastiske hat-trick. Hun synger supportersanger og klapper takten til den store tromma.

Hun lider dermed altså under det vi kaller frivillig tvang.

Og for å lette på min egen dårlige samvittighet denne helgen, tenkte jeg det ville hjelpe å lage en fin collage av henne. Men det jøkke det vøttø!

God og blå helg til dere alle!
Klem Jenny

*

onsdag 6. april 2011

Dairy fresh milk

Noen fikser greia med å kjøpe ting som passer SÅ bra til andre, med glans.

Tante er en sånn person. Selv om hun (mot all formodning) ikke skulle like tingen selv, gir hun akkurat DEN fordi hun vet at mottakeren vil like den.




Og i en stresset hverdag, hvor folk flest har nok med sitt, blir en jo så GLAD når noen har tenkt på akkurat en selv, eller hva? Det hadde jo holdt med en kvast tulipaner også, mener jeg, men denne bøtta varmet hjertet mitt og vil minne meg om tante for alltid.

Tulipanene hadde stått på sine visne blomsterhoder i søpla etter ei uke...




Jeg selv har liksom ikke helt denne egenskapen, tror jeg. Når det gjelder å gi ting som er personlig, gjennomtenkt og bare SÅ passende. Joda, jeg prøver, men jeg treffer ikke blinken så veldig ofte... Altfor ofte faller jeg nok i fella og kjøper noe som jeg SELV synes er fint.

Kjenner du noen som treffer blink hver gang?


Ha en fin dag videre!
Klem Jenny

Gratulerer så mye med dagen, Erik! Jeg elsker deg.
*

mandag 4. april 2011

Er DU en av de heldige vinnerne?

Lørdag 5. mars publiserte jeg innlegg nr. 100 og feiringen var i gang. Og etter å ha blitt feiret en hel måned til ende, er det på tide at jeg gir noe tilbake!


Hele 98 personer trakk tilsammen 226 lodd og jeg har fått 55 nye følgere! Jeg har funnet en drøss med nye blogger jeg sikkert aldri hadde kommet over på egen hånd og det er GØY!

Jeg håper også mine trofaste følgere setter pris på at det er litt action innenfor mine fire vegger innimellom! :-D Ai låvv ju!

Så! Over te morro`a! SEKS av dere kan vente seg en kul ting i postkassa! Random.org sto for trekningen.


Såpen ble vunnet av:


Hege med bloggen Hegemoni

Pilleboksen ble vunnet av:


Hildegunn med bloggen Hespe

Notatblokk ble vunnet av:



Lip balmen ble vunnet av:


Pengepungen ble vunnet av:


Og sist, men ikke minst, shoppingbagen ble vunnet av:




Vinnerne sender en mail til jennysfirevegger@gmail.com med adressen sin!
Mona hos Maxi-Mini (som har sponset oss med premier) og jeg GRATULERER og TAKKER for at dere deltok!


Klem Jenny

*
Nettsiden er under oppgradering!

lørdag 2. april 2011

Det hjelper...

Det tok bare halvannet år: Dør- og gulvlister er nå på plass!


Det hjelper å si ja til å arrangere 80-årslag! I dag ventes 22 store og små til snitter, kaker og kos.


Gratulerer med dagen, morfar!
Klem Jenny

NB! Trekning på Anne Taintor give-awayen min i morgen, søndag! Heng deg på! Vinnerene publiseres på mandag.

*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...