tirsdag 7. september 2010

Sommerminner fra hagen

Nei, med dette innlegget kaster jeg sommeren på dør og glemmer den (som om den noen gang kom...). Jeg gleder meg til møkkete høstvær, strålende sol med et kjølig drag i luften, og førjul. =)

Da er det på sin plass med en liten mimrestund fra hagen.


Her er keiserkronene i full blomst. De sto i all sin prakt; Oransje, lyserosa, og hvite. Så flotte så. Grønne fingre har jeg overhodet ikke, men noen stauder og løker overlever hvert år. Disse kom nå for andre gang (overraskende nok, jeg trodde de blomstret bare ett år... men igjen, hva vet vel jeg...)


Her har vi... ja.. en blå staude. =) Men nydelig er den.Da vi begynte med verandariving og -bygging, ble alle blomstene ganske neglisjert dessverre. Men dette har jo sin sjarm det og da. Litt sånn jeg ser for meg at det hadde vært på mitt drømme-småbruk. Vilt. =)Og nå er det bare denne som lyser opp. En enslig survivor i et ellers trist bed. Det er en potterose jeg plantet for to år siden, den pyntet egentlig opp bordet i en konfirmasjon.

Alle mine stauder og busker, samt en thuja er plantet i fjellsprekker. Vi har ikke store hagen, samtidig som det er litt fjell som tar plass. Men vi rensket fjellet og fant heldigvis en del naturlige sprekker og groper. Såå koslig når vi fylte dem med planter. =) Dere får helt sikkert et oversiktsbilde om en, ja, 8 måneders tid. :-DOg jeg kan nå stolt meddele at vi har høstet to knallrøde tomater. De ble spist med andakt.


Velkommen til mine nye følgere, jeg takker og bukker pent for at dere vil komme på besøk igjen. Nå skal jeg ta en stue-til-stue-runde til dere alle!


Ønsker dere en fortsatt fin kveld videre!Klem Jenny

10 kommentarer:

Sommerhuset sa...

Åhhh, for noen vakre, vakre blomster. Helt nydelige. For noen farger! Sukk!

Maria ( Idekroken ) sa...

Hei Jenny.

Jeg må få takke deg igjen for den fiiine duken jeg fikk av deg. Ble skikkelig glad for den! Og moro å vinne så fin premie!

Sommerbildene dine er vakre. Litt rart at sommeren alt er over ja. Ble jo liksom ikke noe. Her er det noen nydelige dager nå, men de kom litt sent ;)
Så da er det bare å vente til neste gang, og gjøre det koselig i ventetiden også ;)

Klem fra meg

Martilie sa...

Skjønne blomsterbilder!

Vi har nydelige høstdager nå og deilig er det :) Men enig med deg skikkelige høststormer og grisevær har en helt egen sjarm (gitt at man kan holde seg innendørs).. Sååå kos med masser av lys og peiskos :)

Nyt kvelden!

Tove

lisje astrid's husblogg sa...

God morgen♥
Ah!Sååååååå vakkert!

Nydelege bilder♥

Tusen takk for slike fine ord:)

Nyt dagen♥

Klem frå Astrid:)

Karma sa...

Sommeren er fantastisk på sitt beste, men det er søren meg høsten også:) Gå turer i skogen, samle inn kvister, kongler og alt man har lyst til å lage masse av (men som ofte blir liggende i en pose til våren kommer... hihi) Jeg får masse energi og gleder av all planleggingen i hvert fall. I år skal jeg få gjort noe med alle ideene...

Takk for koselige ord, tenker på deg hver gang jeg ser på hjertet fra deg:)

Stor klem Kaja:)

Gammel stil sa...

Så fint Jenny:):) Nydelige blomster!!! Dette fikk oss til å savne sommeren! Her har det nemlig blåst, regnet og vært iiiiskaldt i hele dag!! Huff.. Men men, slik er det vel når høsten kommer? Vi sier det igjen, din blogg gjør oss så GLAD :)

Klem:)<3

MumsiMumsan sa...

Hei :)
Så koselig med natur tomt da! Og masse flotte blomster, så da er det bare å glede seg til mere hage bilder, om en sånn va 8 mnds tid - ler -
Ha en flott onsdags kveld, som snart ser ut som regnet skal øse ned.
Mumseklem fra Vibece :O)

Christine C sa...

Herlige blomsterbilder fra hagen din - nå er det bare å begynne å planlegge neste vår og sommer ;-)

Takk for koselig besøk hos meg - håper du får laget deg en nypekrans. Klarer jeg det kan alle klare det, garantert ;-)) Ha en fin kveld.

Blogg om ting og tang sa...

Så fine bilder:) Hagen vår er også full av blomster:) Du er flink du Jenny:) I morgen har jeg hatt hodepine i 1 år..

Klem:)

Beate i Husets Hjerte sa...

Så herlig blomstrende hage da. Jeg har ingenting som blomstrer nå jeg så det må jeg jammen gjøre noe med. har mye som blomstrer på forsommeren. Må planlegge for neste høst jeg tror jeg!
Og tusen takk for kjempekoselig kompliment hos meg. Det gir meg litt ekstra piff vettu. Tusen takk!!! Ha en deilig torsdag, kjære bloggvenn!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...