mandag 6. desember 2010

Om bakdelen med nysnø...

Joda, søndagen var fin den; Barna akte, koste seg og vi brukte mye tid ute. Men som nevnt tidligere har huset vårt definitivt verdens minste gang. Og det blir heller ikke gjort noe som helst med den før jeg finner ut akkurat hvordan jeg på best mulig måte kan utnytte 1,8 kvadratmeter... 


Alikevel: Hvert år oppdager jeg like overraskende bakdelen med den herlige nysnø`n:
Thank you... and good night, sier jeg bare...


Klem Jenny

19 kommentarer:

LykkeLise sa...

Åå deilig å se at det er rot hos andre også, og at det blogges om:) her ryddes jo bare et lite hjørne som det tas bilde av, mens det er kaos ellers:P

Håper du blir med på treff neste gang, det var veldig kos altså:)

Klem Lise

Nummer ni sa...

Hehehe...kjenner meg veeeldig godt igjen.

Inntil for et par mnd siden hadde vi også bittebitteliten gang, så jeg ofret vaskerommet og vi gikk fra 2 til 20 m2, så nå nyyyter vi den gode plassen.. (selv om jeg føler at det blir ikke noe mindre rot selv om plassen er større..)

Beate i Husets Hjerte sa...

Det hjelper ikke med større gang....like kaos hos meg...vått tøy over det hele..og vesla tråkker i det våte hele tiden...sånn er det bare...ha en koselig kveld!

Britt sa...

Hihi, sånn så det ut her da vi kom hjem fra tur, har akkurat fått rydda! Verre blir det vel når gromjenta begynner å rote selv:)

Klem fra Britt

HusmorDronninga sa...

Kjenner meg veldig godt igjen her ja ;) og jeg har ikke noe "mobilt" barn ennå en gang..

Hjertedamas blogg sa...

Ha-ha, med tre sønner, så har jeg vært der:DDDDDD Men problemet er der også nå som de er voksne gravemaskinsjåfører, med arbeidstøy og vernestøvler:DDDDD Og så alt det tøyet som skulle tørkes, da ungene var små. Det var en ny tidsalder, da vannavstøtende dresser, votter og støvler kom på markedet. (Goretex). Hver alder sin sjarm:DDD Klemz

Karma sa...

Hihi uff ja, jeg kjenner meg så utrolig godt igjen. Lengter etter sommeren med en gang jeg ser det (og så kommer jeg på at det snart er jul så da er det greit alikevel:)

Klem Kaja:)

Kaoskontroll sa...

Hehe... ja, slik ser det ut her også, HVER dag, til mor rydder på plass. Dvs. noen dager, når det uansett er tørt, stenger mor bare døren ut til gangen og later som ingenting. ;)

Ja, sant jeg var heldig! :) Og frekkheten lenge leve! Var en annen der også, som skulle hente noe annet som ble gitt bort (som jeg ikke ville ha), og hun var der først... og måpet noe voldsomt da hun så hva jeg fikk dra avgårde med. Men HUN spurte ikke, så da kunne hun like godt ha det så bra! Hehe

Klem

HANNES DAGBOK sa...

Hahahahaha...helt topp!

Stooor klem!

lisje astrid's husblogg sa...

AKKURAT som vår gang;)

God ny veke:)

♥Astrid

Lene sa...

Haha, måtte le litt!!:) Gangen våres er noe større men desverre ganske ubrukelig spør du meg...

Godt å se at vi ikke er alene, herlig bligginnlegg!!

Ønsker deg og dine en kjempefin uke:)
Hilsen fra Lene.

fryd&forandring sa...

Vi har stor gang, men det hjelper lite når den er fryktelig upraktisk! -og uten varmekabler med barn i hus gjør den enda mer upraktisk, hehe!

Gyngestol og kaffigrut sa...

Ha,ha, herlig innlegg!
Ha en flott uke!

Hjemme hos meg sa...

Hahaha...Sånn har jeg det aaaaldri ;) Øh...
Klem :)

Emilies interiør sa...

Ja min mann har også vært skeptisk til om det går an... Men no har jeg det svart på hvitt, dessuten skal juletrefoten i bosset i dag, og da har han ikke så mye valg;)

RomantiskRetro sa...

Hei Jenny! Takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Og så bra at du skrev, for da fant jeg bloggen din også! Herlig. Legger deg på lista mi ja, vil gjerne følge deg mer.

Den lysslyngen kjøpte jeg på Åhlens i høst. :)

Håper du får en deilig og VARM dag!
Klemmer fra An-Magritt

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Hehehe..sånn ser det ut i vår gang og..og vi har ingen å skylde på. Ariel er vel strengt tatt for lita til å rote..:)
Klem:)

Lille vildand sa...

Kopi av min entre ...til og med lik dør! Kaos ja...tror det blir slik med barn. Klem

Martilie sa...

HERLIG!!
Dette kunne godt vært min gang!! :-)

Idag hadde datteren min på 7 vennegruppe og de var ute å akte før de kom inn, 7 dresser, votter, luer sko etc.. Alt vått, vrengt av.. Puhh - og foreldre som skulle hente et par timer senere.. Følte husmoræra glapp der ja..

Nyt vinterdagene, med eller uten vått tøy!

Klem fra Tove

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...