onsdag 6. oktober 2010

Min beste investering...

... på lenge, låste seg inn selv for første gang i går. Og etterlot seg en duft av nyvasket hus: En vaskedame! En gift småbarnsmor i full jobb med 7 verv i skole og fritidsaktiviteter, et hus på nesten 300 kvadrat og som attpåtil flytter inn i blogglandia til tider, har andre ting å bruke resten av fritiden sin på. (Søvn for eksempel.O`lykke!

Og til den herlige duften av nyvaska hus, hører nye planter med.En eføy med ekstra store blader (den har sikkert et navn...) har fått plass i vinduskarmen.
Dekkgummi-potten har fått en pengeplante å smykke seg med. (Beklager dårlig bilde, det blir så fort mørkt om ettermiddagene! Og jeg liker IKKE blitz!)
En etterlengtet hjerteranke er også kommet i hus, og den er jo såå fin. Jenta i blomsterbutikken fortalte at hennes mormor har hatt sin i 40 år! (Litt kjipt om min dauer etter 1 måned...)


Tusen takk for koslige kommentarer, dere er herlige! Jeg ønsker dere alle en fortsatt koslig dag! (Mens jeg snuuser inn nyvasket hus. For ja, det lukter nyvasket i dag og!)Klem Jenny

18 kommentarer:

sigrid sa...

Høyrest svært fornuftig ut alt i saman..
Har ei vennine som seier akkurat det same..
flotte nye planter, tenkjer du får dei til :-)

Hjemme hos meg sa...

hei!
Hørtes deilig ut :) Misunn misunn ;)
Fine planter du har fått deg :)

Klem Anette :)

fryd&forandring sa...

Det høres ut som det var vel fortjent altså!! Herlige planter, jeg har fått meg en hjerteranke på badet og den har levd i hele 2 måneder, hehe! Står i vinduet og får vann når jeg husker det!

tove sa...

Hei hei
Fornuftig, vi har pratet om det samme selv. Mange meninger om dette rundt omkring men pytt, pytt.
Nyt ditt nyvaskede hus.
Ha en fin dag
Klem TOve

Emilies interiør sa...

Å så deilig! Skjønner dere godt, vi har planer om det samme i nærmeste framtid, og jeg gleder meg stort:)

lisje astrid's husblogg sa...

Ah!Eg kjenner den herlege lukta heilt hit!


Vakkert hos deg:)

Oj!♥ranke i 40 år!

Takk for slike fine ord frå deg:)

Nyt dagen i ditt vakre nyvaska hus♥

Klem frå Astrid

Gammel stil sa...

Det hørtes fornuftig ut:) Det høres deilig ut å ha det, skulle ønske vi hadde det!! Vi har jo så stort hus!! hehe:))

Ønsker deg en fin dag!

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei Jenny.

Først og fremst må jeg takke så mye for de koselige og flotte kommentarene du legger igjen hos meg, det varmer mitt hjerte :))

Nyvaska hus er deilig, ikke alltid at lukten henger igjen så lenge men tanken på og vite at det er gjort er slettes ikke så verst den heller.
Jeg har en husvask fra Durance med duft av Lavendel, den lukter jo bare himmelsk og når den brukes ja da går jo rundt og svever :))))

KJempefine bilder du viser.

Ha en nydelig høstkveld i heimen.
Her på Sørlandet skinner sola etter et døgn med vanvittige nedbørs mengder og flommer.

KLemmer

Sommerhuset i bakken sa...

Åhhh, det hørtes deilig ut. Sukk! Må si det høres veldig fristende ut, men...enn så lenge får jeg vel vaske selv. Dobbelt sukk!

Det høres ut som du har samme lag med planter som meg. Mine varer ikke særlig lenge - dessverre. Og jeg som synes det er så fint med levende blomster.

Ha en riktig fin kveld, og nyt lukten av nyvasket hus ;-)

Kaoskontroll sa...

Åhh så deeeeeiliiig! :) Og velfortjent! Har planer om å få vaskehjelp jeg også, men skal bare ditt og datt først, som spiser opp vaskepengene. Men så har jeg vært veldig nøye på at ditt og datt investeringene sørger for et lettstelt hus, så jeg kan leve med denne prioriteringen en stund til. :)

Takk for at du heier på meg, det kan jeg trenge med så tøff konkurranse. Så mye lekkert å se på gitt! Har aldri deltatt før jeg heller mendetvarikkeminfeilatdet ikkevirketmendenpokkersteknikken... og det var virkelig en lettelse! Trodde en stund jeg var den eneste i hele blogglandia som ikke forsto hvor enkelt dette var. Nå kan jeg rette meg opp med verdigheten i behold. ;)

Klem

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Å,dåååån...
ikkje-misunneleg-i-det-heile-tatt;P Vaskehjelp skulle eg gjerne hatt!
Nyt det:)
Klem:)

Trine sa...

åå, så deilig!! Det må jo være en fantastisk følelse, å slippe å tenke på det!!! Nå kan du senke skuldere, kose deg med en god kopp te og blogglandia ;)

Klem klem

As sa...

Hei=)
Takk for kommentar inne hos meg. Hvilken maling brukte dere på trappen? Og hvilken glans?
Owwææææ.. skal bli meg litt av et prosjekt de to trappene, men... SKAL få det til=)

Så herlig med hjelp til vaskingen!=) Er jo som du skriver vanskelig å rekke over absolutt alt! Vi leker oss med tanken på å investere i vaskehjelp med tiden vi også=)

Ønsker deg en strålende fredag=)
Skal ordne trappen i helgen, jeg. Vel og merke om jeg blir klok på glansvalget=)

Monica sa...

Ååååh, hvilken luksus! Så deilig å slippe å tenke på helgevasken;)

Jeg elsker hjerteranker, har, la meg telle......9 stk plassert rundt om i huset, til og med på soverommet:) Og med mine anti-grønne fingre er det veldig lett å holde liv i dem;) Den forrige jeg hadde ble dessverre nedprioritert men levde alikevel i 4 år, og var med på 2 flyttelass vinterstid:)

Lykten min har jeg hengt i kjetting fra taket foran pipa, elsker den! den er kjempestor, og ble mye finere enn den jeg hadde der ffør...så får jeg se om jeg finner en ny plass til den gamle, til husbondens frustrasjon havner den nok på soverommet over HANS nattbord, hihi;)

Villevinkel sa...

hørest suuupert ut å komme hjem til nyvasket hus !!!! Har lurt på om jeg skal hive meg på samme, når jeg skal opp i stillingsprosent (en gang).

Du spurte om sprayen jeg sprayet messingstaken min med. Jeg har brukt zinkspray fra europris :-) Den er kjempegod!!!

takker for hyggelige kommentarer hos meg! De varmer :-)
Ha en fortreffelig helg :-)
Stor klem

Manne's hverdag sa...

Hei Jenny - og TUSEN TAKK for koselig kommentar hos meg!!!

Åhhhhhh du heldige jente!!! Tenk vaskehjelp. Det hadde vel bare vært drømmen. Og det er deg vel unnt!!!

Hjerteranken er veldig enkel å få til. Jeg gir den bare en liten "skvælp" med vann når den kjennes tør ut (ca. 1 gang pr. uke).


Likte veldig godt den grå tapeten. Helt i min smak.

Gleder meg til mandag jeg også, og kjenner at små nerver begynner å gjøre seg gjeldende. Får håpe dere ikke blir skuffet.

Ha en fin helg, du også!!!

Klem fra
Marianne

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei Jenny.

En kjempefin helg ønskes deg også :)

Nb: Jeg likte filmen Nokas ranet. Det er jo litt tragisk å lage en film av en slik hendelse men den var en god skildring av det som skjedde.

Klemmer

Britt Eva sa...

Hei.
Så deilig med nyvasket hus. Jeg får nøye meg med å tenne noen duftlys i dag etter endt arbeidsuke og en bukett blomster. Ja vi "samler" på litt skateting som kan gjøre gutterommet litt kulere. Ha en riktig fin helg i nyvasket hus :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...