mandag 4. oktober 2010

Selskap

I går feiret vi bursdagen til Tristan som har fylt 6 år og til pappa`n min som fyller år i dag. Jeg dekket bord mens mini-jenny sto for bordpynten!I all sin enkelhet ble det et fint høstbord.

Men når du i en alder av 6 skal ha 18 gjester på besøk MED gaver, kan ventetiden bli noe kjip... Så da må man bygge hytte og bære seg litt gæærn for å få tiden til å gå.

Bakdelen med et kvadratisk bord er at det er plent umulig å snike inn flere stoler, så hele dette året har vi satt kjøkkenbordet ut i stuen når vi har selskap. Lav sofa er ikke noe for oldeforeldre å spise middag i. :o) Her er barne- og ungdomsbordet! Legg merke til Noras vakre høstkvast da dere! Hihi...

Søndagens meny: Hjemmelaget lapskaus (takk pappa!) med tilslørte bondepiker til dessert. Pavlova, gulrot- og sjokoladekake til kaffen.
Da gjestene endelig kom innenfor veggene, ble det timer med gaver, god mat og familiekos!
Håper dere også har hatt en knallbra helg!Klem Jenny

11 kommentarer:

Gammel stil sa...

Hei kjære Jenny:)

Så fantastiske bilder du viser! Et skikkelig herlig innlegg:) Vi blir så glad av å lese det:) Det tyder på at du har hatt en fin helg? Har din sønn bursdag samme dag som oss kanskje? Så fint høstbord du viser! Og DEN kaka så god ut:)

Stor klem:)

Anonym sa...

Du gir meg masse inspirasjon Jenny :-) Ann Christin

Kaoskontroll sa...

Gratulererer med overstått i familien! Og hvilket herlig sjarmerende bord! :)

Skapet er et Pax garderobeskap... men altså det med redusert dybde. Så velger man dører og innredning fra Pax kolleksjonen. Og det geniale er jo jakkeopphenget, som man rett og slett trekker ut for å få tak i jakkene som henger bakerst. Synes dette skapet fortjener en Nobels fredspris, for å skape orden istedenfor frustrasjon og krangling i heimen... selv for oss med begrenset plass. ;)

Og du... kaos- navnet er HELT berettiget! Du aner ikke hvor mye kaos tre unger og en til tider overkreativ mamma kan skape. Hehe

Klem

Anette sa...

Hei!
Så koselig med feiring :) Vi er også en "feire alle bursdager familie". Er jo ikke for ofte man treffes akkurat så det er jo en fin anledning!

Jeg følger jo ikke deg!! Trodde det jeg... men nå gjør jeg det snart ;)

Klemmer fra Anette :)

Manne's hverdag sa...

Hei Jenny!!!

Koselig å få hjelp til borddekkingen. Gutta mine hjelper også til med å dekke bord, men kun for at det skal gå fort unna så de kan få seg litt mat. ;)
Dvs. hiver på tallerkner, glass og bestikk uten å tenke på om det står/ligger på riktig side eller ikke. ;)

Ser ut som et koselig selskap i hvertfall, men god mat og lekre kaker.

Klem fra
Marianne

Klem fra
Marianne

Kaoskontroll sa...

Tja... jeg er ikke så sikker på at ditt vaskerom faller dårligst ut dersom jeg hadde vært HELT ærlig og vist det frem en vanlig hverdag. Ser ofte ut som en klesbombe har ekslodert der inne. Hehe

Og det "geniale" er jo at bad/vaskerommet er plassert i hovedetasjen, slik at absolutt alle gjestene benytter dette. :(
Hadde det vært stuet bort i underetasjen eller vært et eget bare vaskerom- vaskerom, ja da kunne jeg nok kunne levd med nesten hva som helst. Nå er det rett og slett temmelig pinlig til tider. "Klart du kan gå på toalettet... jeg skal bare gjemme unna 10 par skitne sko og underbuksene våre først!" Hehe

Føler du deg litt bedre nå? :)

Håper du også har en koselig kveld! Klem

Prinsesse Elin sa...

Takk Jenny. Jeg blir så glad hver eneste gang jeg ser ditt blide fjes på kommentarfeltet. Gratulerer med gutten. Tristan er et nydelig navn.
Og gratulerer til pappaen.
De skal tidlig krøkes...jeg har også en datter som nå er tretten og elsker å bli med på bordpynting. Hun er virkelig flink. Egentlig kunne jeg hatt overlatt hele pyntingen til henne men vi liker slike ting veldig godt begge to. Når bord skal pyntes, da koser vi oss.

Ønsker deg en nydelig onsdag. Varme klemmer fra Elin:)

fryd&forandring sa...

Tusen takk for den hyggelige kommentaren!! Så fint dere har gjort det! Grattis med gutten, fint navn han har. Jeg ønsket meg veldig et kvadratisk bord for et par år siden, du har jo alltid god plass på midten!

Ha en fin dag!!
Klem

Solveig`s familie og Interiør blogg!! sa...

Hei GODE jenny!! :) Så herlige bilder!! :) Deilig å få hjelp til bordpyntingen!! :)

Ser at dere har kost dere masse!

Ha en fin Onsdag!
Klem

Gammel stil sa...

Du er så utrolig koselig:) Tusen takk for de nydelige kommentarene vi får:)

Klem:)

LykkeLise sa...

ÅÅåå det så kos ut:) Skulle gjerne vært i den bursdagen:):)
Også Tristan da, for et vakkert navn:) Det har jeg bare hørt en gang før, og det var da navnet til Brad Pitt i favorittfilmen min;) hihi..

Ønsker deg en flott dag:)

Klem Lise

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...