søndag 1. mai 2011

Veien er målet

Baugen er vendt hjemover og vi har firet seilene. En nydelig helg på sjøen er over. Skuldrene er senket og de berømte batteriene er ladet.
Lite vind: Sole seg på dekket, småprate, henge etter båten i tau, finne figurer i skyene, latter, "ri" på bommen, slumre i sola, høre vannet klukke mot skroget.

Mye vind: Følge vindviseren, hyle av fryd, føle kreftene, glise når vi passerer 10 knop, finne fotfeste, utfordre seg selv, kjenne sommerfuglsvermen i magen, dukke for sjøsprøyten.
Ved alle gjøremål i hverdagen er det om å gjøre å komme seg fra A til Å, helst uten å være innom noen andre bokstaver først. For meg er sjøen ene og alene det stedet hvor veien er målet.


Jeg ønsker deg en flott, ny uke.
Klem Jenny

*

16 kommentarer:

Kaoskontroll sa...

Akk jaaaa!!!! Du lever det livet jeg ønsker meg søtnos. Og jeg har aldri lært meg å seile engang. Men det er mitt ene store mål i livet, for jeg VIL seile rundt i Middelhavet en gang i livet. ;)

Her nytes finværet slik også drittværsdager pleier å "nytes", med hard jobbing. Men litt kjekkere når man høster nye fregner hver dag! :)

Ønsker deg en flott uke!
Stor klem

sigrid sa...

Så herleg..
Ser det for meg..
måtte det kome mange slike gode helgar med påfyll..

Fin maiveke :-)

vår lille verden sa...

Kan nesten kjenne sjølukten med din beskrivelse..Nydelig seilbåt!go klem

From not to hot sa...

Høres fantastisk ut, beskrivelsen din gjorde at jeg fikk lyst til å lære seiling. Håper du får mange sånne helger!

tove sa...

Fy søren så heldige dere er. Skikkelig misunnelig.
Ønsker deg en fin dag.
Klem Tove

Bondekona sa...

Heldig!
Ser helt deilig ut!
:)

Gyngestol og kaffigrut sa...

Så herlig!
Ønsker deg en flott uke.

Britt sa...

Det så da bare helt fantastisk ut!

Mie sa...

Så nydelig det så ut med båtlivet. Håper det blir et par turer på sjøen i sommer...ikke med seilbåt men med min fars båt nede på Sørlandet :) Alltid kjekt, og ungene elsker det. *♥*

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Her snakker vi Sommer fornemmelser Jenny..
Det er utrolig deilig med en liten båt tur og suge inn litt frisk hav luft:)
Båten vår er også snart klargjort for sesongen og skal settes på vannet igjen. Det er bare en day cruiser men det funker det også:)))

Ønsker deg en kjempefin ettermiddag.
Klemmer!

Trollmora sa...

Du har det på sjøen som jeg har det på hytta da med andre ord. Der tar jeg av meg klokke, legger mobilen på en hylle slik at jeg kan høre den om jeg evt er i nærheten av hylla, spiser når vi er sultne og sover når vi er trøtt... det er da altids noen som forteller oss at "det er søndag, skal dere hjem i dag?" hihi...

Kaoskontroll sa...

Joda, jeg skulle nok lært meg å seile... ellers får jeg satse på å bli bysseansvarlig! ;) Det er merkelig med det, men jeg har alltid tenkt at å seile SKAL JEG. Og så har jeg vel trodd at muligheten til å lære å seile ville dukke opp en gang. Av seg selv liksom. :) Jeg tror jeg må innse at jeg må ta noen tak selv for å få dette i boks. ;)

Joda, jeg skal slappe av også! Er jo derfor jeg stresser slik på nå, så jeg kan få nyte senere i sommer. Det er iallefall planen... men ok, jeg er kanskje ikke helt flink til å slappe av. Skal skjerpe meg! ;)

Klem

Jenny - supersnella sa...

åh.. for noen vakre bilder - og så fint du har redigert dem! Heldige dere som har båt. Jeg lengter etter sjøen jeg også :)

Du får nyte hver en stund ute på bøljan blå! Ha en herlig uke, kjære du!

klem

Anna sa...

Wow, for noen nydelige bilder! Ser for meg en dag på sjøen med lite vind ;o))
Midnattsol, sover som en gris. Men det gjorde jeg ikke når jeg flyttet hit, da skalket jeg vinduer, dører å alt som kunne tenkes slippe inn bittelitt lys. Nå har vi ikke en gang rullegardin på soverommet!

God du fikk ladet batteriene, Klem Anna

Besta sa...

Nydelige sommer bilder, deilig å være på sjøen på denne tiden:)
Ha en fin uke.
klem fra marilyn

Anonym sa...

For en herlig helg du har hatt!
Nydelige bilder1
Ønsker deg en fortsatt fin maiuke.
Klem fra Mio

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...