torsdag 3. februar 2011

Baby, I`m a firework

Jeg har angst for farger, når det kommer til interiør. Stuen og hallen, som har fått sin modernisering, er sort og beige med x-antall bruntoner. Ja, samt litt grått.

Jeg VET jeg trenger og VIL ha noen farger, men jeg har ikke funnet MINE... Helt til nå.

Jeg fant de i en pute!
Lilla, oransje og gul. Det FUNKER! Sammen med en mosegrønn farge som har "surret oppi huet" en stund, er jeg nå klar for en litt mer fargerik tilværelse. Jeg satser på at det, litt etter litt, vil komme tilbehør med nevnte farger innenfor mine fire vegger.

Nå gjelder det bare å finne samme fargetone på andre ting. Kan jeg ta med puten på handletur, tro?


Ha en finfin dag videre, alle sammen.
Klem Jenny


Baby, you`re a firework
Come on let your colors burst
(Katy Perry)

*

14 kommentarer:

Manne's hverdag sa...

LEKKER PUTE, JENNY!!!

Ikke enkel å ha i veska for en eventuell handletur, hvis du da ikke har stor veske. ;) Hvilket jeg synes å huske at du ikke har. ;)

Sånn er det i hverfall med meg, at jeg gjerne finner noe fint når jeg egentlig ikke skal ha noe, dvs. ingenting å matche med.

Ha en flott torsdag, kjære Jenny!!!

Klem fra
Marianne

Manuela - "Mrs Hardy" sa...

Jeg liker fargene i puta di, og den sangen har et herlig refreng!

Britt sa...

Det var en knallfin pute! Tror jeg må ta en tur innom Kremmerhuset i kveld når jeg for en gangs skyld skal komme meg på shopping uten gromjenta:) Klart du kan ta med puta på shopping, man må jo kunne sjekke at ting matcher!

Ha en fin dag!

Klem fra Britt

Hjemme hos meg sa...

Ta med deg puta Jenny! Det hadde jeg gjort :)
Ha en finfin dag!!

Klem Anette

sigrid sa...

Syns eg ser deg ;-)
flott pute..

Ha fin dag!

As sa...

hei=)
Så flotte farger=) Blir spennende å se hva som får bo innenfor jennys fire vegger av fargerike innslag=) Ta med deg puta du, det hadde jeg helt klart gjort=)

ønsker dere en fin dag=)

Kaoskontroll sa...

Herlig med litt farger! Jeg er for feig der jeg også, men jobber med saken. :)

Klart du kan ta puten med på handletur! Jeg holder som nevnt på å pusse opp soverommet, og da hadde jeg en lysestake med på malerbutikken. Så fant jeg en pute i lignende toner også, og nå vandrer både puten og lysestaken rundt med meg. :) Veldig praktisk! ;)

Tusen takk for tips til stuevinduet... og det er sikkert bare meg, men jeg har lest tipset ditt noen ganger og forstår ikke helt hvor lykten liksom skulle. Men så er jeg februar- treg for tiden. Persepsjonen har rett og slett gått i dvale. Hehe

Klem

Bustenellik sa...

Farger er koselig og puta var fin. Ta et bilde av puta og ta med på handletur, da vel? ;) Eller bare ha putetrekket i veska?

Jannes lille sted sa...

Hei ☺
haha. Kjempefin pute da!
Jeg må ha farger jeg da. Pastellvrak til tusen! ♥

Ha en flott dag
Klem Janne Merethe

Hjertedamas blogg sa...

Nydelige farger i den puta!!!!! Den hadde funka hos meg også, for jeg har også litt sånn derre angst for farger:DDDDD Er det mulig å ta ut innerputa, før du drar den med deg rundt? ellers får du ta en tur i veskebutikken, og si at du trenger en veske til puta...... Klemz

Anna sa...

Huff ja, er også meget sparsommelig med farger her hjemme. Likte godt fargene i puten din som du har kjøpt...hvor?!!

Klem Anna

nummer ni sa...

Herlige farger i den puta, klart du kan ta den med på handletur-skal ting matche må man jo ha den med sånn at fargene blir rett.

Har også lyst på mer farger, men klarer aldri å bli helt fortrolig med det. Kjøper fargerike puter, duker og pynt, har de fremme i to uker før de havner inn i skapet. Så nå er huset veldig grått, svart og hvitt. Men kanskje inspirasjonen kommer med våren..

Nå er det natt, opp klokka 6 i morgen (barna sover ikke lenge i helga enda.. ;)

Kos deg i helga

Klem Silje

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Kjepmflott pute, Jenny! flotte farger:)

God helg!
Klem.

Jeanette sa...

Dette var ei nydelig pute! Ser ut som den passer rett inn hos deg! :) Og ja, ta med puten rundt! Det gjorde min mamma en gang jeg var på shopping med henne, hehe!

Ha en fin mandagskveld:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...