mandag 21. februar 2011

Om hvorfor det skal bli så deilig

Jeg har nevnt i et tidligere innlegg at vi er klare for å få pusset opp badet.
Den 2. april skal vi arrangere 80-årslag hjemme, og planen er at når det er unnagjort skal vi begynne.

Gutterommet skal også pusses opp. Det skal males og ominnredes, da minstemann er blitt større og behovene er blitt en smule utvidet, for å si det mildt.

Disse to rommene, som jo er vidt forskjellige, "henger sammen" på et lite vis. På badet ser det nemlig sånn ut:
Altså: OPPI badekaret! Når poden spiller hockey tre-fire ganger i uka, må utstyret tørkes og vaskes.

(Joda, HVER gang.)
Så de spirende planene for gutterommet er en halv vegg med kroker og knagger til nettopp dette hersens utstyret. Hvis ikke vi likesågodt går for hampetau og noen treklyper tvers gjennom hele rommet. Til pass for han, syns jeg, JEG har jo tross alt levd med et hockey-tørkestativ på badet i 4 år! (Som om en 6-åring bryr seg om det.)

MEN, det er nå en gang ikke bare tørkestativet som feiler baderommet vårt. Badekaret, skal jeg fortelle deg, slapp plutselig bare "veggen" sin en dag:
Hva gir du meg for det a? Nå kan man se rett ned i sluket, og jeg som vurderer løveføtter har enn så lenge plastikkføtter.

For ikke å snakke om at dusjdøren er ødelagt og nesten må løftes på plass når den skal brukes... Åh, glemte jeg å nevne at dusjen faktisk LEKKER?
Jeg prøver da, jeg gjør jo det, men de fine detaljene har rett og slett gitt opp kampen. Før klarte jeg å fokusere på detaljene og ignorere resten. "Det fikser vi etterhvert" liksom. Den tiden, er long gone.
Men lukter godt, DET kan jeg ihvertfall skryte av at det gjør. Disse steinene under her anbefales! Mener de skal finnes i ganske mange interiørbutikker. Når de slutter å lukte etterhvert kan man bare spraye litt ny lukt på, som kan kjøpes ekstra.
Kurver til småstæsj er fint (hva ER det en jente på 8 IKKE har av strikker, hårbånd, spenner, hårbøyler, øredobber, smykker og armbånd?).

Orkidèen later jeg dessuten som er ekte.
Så planleggingen av nytt bad er så vidt i gang, men jeg finner det litt mindre angstfylt å planlegge farger, materialer og møbler til gutterommet. Jeg tegner og drodler litt, og skal forsøke å lage et par hyller selv.

Og jeg er også på intens utkikk etter gamle eplekasser jeg kan sette små hjul på. De skal fylles med ymse gutteting, som mor ikke skjønner seg på, og skyves under hyllen. (Sarpinger som nå tenkte "Åh! Jeg vet jo om noen": Jeg er bare en mail unna!)

Så nettopp derfor skal det bli så deilig. Å få nytt bad OG nytt gutterom.


God vinterferie!
Klem Jenny


*

16 kommentarer:

Kaoskontroll sa...

Ja, som jeg sier... ingenting er så galt at det ikke er godt for noe... for nå fikk du jo et morsomt blogginnlegg ut av dette. ;)

Hehe... bare mobber, for skjønner GODT at det hockey- utstyret ønskes bortevekk. MEN tro ikke at alt rot blir borte bare du får nytt bad. Husker du vaskerom- gleden min da jeg fikk "gjemmebort"- disk der? Veeeel... disken var ikke stor nok, for å si det slik. :S Rot følger etter slike rom uansett. :P

Stor (kjempeoppmuntrende ;)) klem

HANNES DAGBOK sa...

Hihi...det er så befriende å titte innom deg for en solid dose usminket ærlighet!
I <3


Fin,fin uke ti deg snuppa!

Stooor klem!

Jeanette sa...

Lykke til med oppussing av badet, tenker det skal bli godt ja! Selv om det ser ut som du har gjort det beste ut av det så lenge:)

Ha ei fin uke videre:)

Hjertedamas blogg sa...

Gjenbruket ved Fossen i Moss har gamle trekasser og store kister:DDD klemz

Martilie sa...

Hos dere blir det hektiske dager, men akk så godt å få unnagjort. Jeg synes vi har utetøy spesielt til tørk hos oss hele tidene, henger på og rundt ovnen i stua - veldig koselig.. ;)
Ser rotete ut hele tia..

Og så kos som planleggingen er!

Lykke til :)

Ha en super morgendag!

Klemmer fra tove

Mona Christin sa...

Hei.

Huff ja, kan du tenke deg noe verre enn å ha et bad okkupert av hockeyutstyr. Nå har ikke jeg det, men det er okkupert av andre ting.

Motivasjonen din blir jo et nytt bad på vårparten og det blir godt, tenker jeg.

Masse lykke til i planleggingen.

Klem Mona C

Britt sa...

Vi har det ganske så trangt på badet for tiden, med stellebord og tørkestativ som står oppe konstant, for vaskemaskina går daglig. Ønsker meg veldig eget vaskerom...

Lykke til med oppussing:)

Manne's hverdag sa...

Hallo snuppa og GRATULERER SÅ MYE MED SERIEGULLET!!! ;)

Skjønner godt at du gleder deg til å få ordna badet. Og synes ideèn om halv vegg på gutterommet høres ut som en god idè. Selv hater jeg å ha tørkestativ stående "fremme".
Kællen derimot, når han for en gangs skyld henger opp klær, har en tendens til å sette tørkestativet foran ovnen i stua!!! Er'e mulig???

Ønsker deg en flott "BLÅ" dag videre, min venn!!! :)

Klem fra
Marianne

Anna sa...

Så flotte bilder ;o))
Artig å se inn til andre bloggere, både tilrettelagte OG mindre tilrettelagte bilder!!
Kos dere med 80 årslag OG videre planlegging av badet!

Klem Anna

From not to hot sa...

Hihi, godt du tar det med en god porsjon humor :) Jeg humret godt jeg. Akkurat som du gjorde av stratos-sinnadag-innlegget mitt. Hvilket var så absolutt meningen :) Det beste er å vite at andre har det på samme måte, da kan vi le godt og gjenkjennende.
Ha en fantastisk onsdag!

Ellen - la bella vita sa...

Hei!
Oppdaget akkurat bloggen din og legger meg til som følger :-)
Ha en fin onsdag i nabo byen :-)

Klem Ellen

Hespe sa...

Hi, hi - kosa meg med blogginnleggget ditt - du skriver sååå godt :o) Så gøy å planlegge nytt baderom da - gleder meg til å se!

Nyt en fortsatt fin kveld!

Klem fra Hildegunn

Kristine sa...

Hei!
Skjønner eg har vore heldig med funn av eplekasser på Plantasjen her. So kjedelig du ikkje har funne. Såg nettbutikken www.hjemitiden.no hadde en variant. Litt finare i stilen, og ikkje so billig.. Håpe du finn til slutt da:)

Lekenhverdag.com sa...

Så utrolig spennende! Det høres som du har gode nok grunner til å sette i gang, og jeg gleder meg til å se resultatet ;-)

Carina

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Dette minnet veldig om vårt bad...med unntak av hockeyutstyret.
Hos oss ligger det veldig ofte X antall dresser, votter, luer og andre våte klær til 4 under i badekaret og på gulvet. Samt at mannen henger sine våte ytterklær på et kosteskaft(!) i dusjen. Innredningen har sprukket opp, dusjen lekker, fallet er feil vei, you name it...
men enn så lenge får det vente til vi er ferdige med alt det andre;))

Planleggingen er jo igrunnen det morsomste - kos deg!

God helg!
klem.

Tyrifryd ♥ Monica sa...

under = unger ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...