søndag 29. august 2010

Høststemning og nytt gelender

I helgen har det nye gelenderet på verandaen kommet på plass. Og forandre det var en ren innskytelse fra min side, men jeg syns det gjør huset hakket mer moderne.


Over: Nå
Under: Før

Hva syns dere? :-D
I dag har det blitt mer høststemning her hjemme også, lyng og et par nye potter er kjøp inn. Her er et lite bilderas:
Nå skal jeg på en besøksrunde til deres vakre hjem! Ha en god kveld videre alle sammen, og en fin ny ukestart i morgen.Klem JennyHusk trekningen av give-awayen min i morgen kveld. Fortsatt tid til å trekke lodd vettu, gjør det gjerne her!

5 kommentarer:

Gammel stil sa...

Nei, dette synes vi ble utrolig fint:) Ble i godt humør av dette innlegget:) litt høst-stemning!

FINT:) DU ER FLINK:)

åshilds villa sa...

hei..kjempe koselig lesekrok..ønsker deg en fin søndagskveld..klemmer fra åshild

Sommerhuset sa...

Gelenderet ble jo kjempefint! Veldig
bra ;-) Det er bare så koselig med lyng. Da er det høst.

Ha en finfin søndagskveld!

Hilsen fra
HG

Karma sa...

Synes det ble kjempefint! Og lyng er høstens høydepunkt:)

Klem Kaja:)

Kaoskontroll sa...

Takk for moralsk støtte, men jeg har betalt ham alt nå. Forsøkte å ta en normal samtale med ham også da han kom tilbake for å avkreve de siste pengene, og min far som også var tilstede forsøkte også... men slik folk har ingen feil i egne øyne og det var nytteløst å vinne frem. Tror ikke han bekymret seg det minste for at vårt naboforhold skulle lide noe under dette, for han er jo kongen på haugen og jeg en ingenting... slik han ser det. Får trøste meg med at det bare var penger og at jeg ikke er gift med en slik som ham, slik min far hoderystende sa etterpå.

Det var en dyr lærepenge, men nå får jeg legge det bak meg. I det store og det hele er det vel han som taper mest på å være en drittsekk... men det er jo så synd at slike ofte går gjennom livet uten å ense dette, fordi de er helt blinde for egne feil. :S

Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...