torsdag 12. august 2010

Spisestuen vår

I mitt første innlegg la jeg ut bilder av sofadelen av stuen vår, i den andre enden står spisestuen vår.


Spisestuen og skapene er fra Rocka. Fire av stolene er uten armlene og i lyst skinn, de andre fire er med armlene og i stoff. Stoffstolene ble bestilt i en grånyanse, men vi fikk feil! Skikkelig nedtur etter å ha ventet 5 (FEM!) måneder på de. Trekket skulle vært mer lik gråfargen i teppet, bare mørkere.

Men etter å ha fått kraftig avslag i prisen, tok vi de alikevel. Og nå har jeg liksom blitt vant til fargen...Bambuslampen er fra Rydens, og den er jeg skikkelig glad i. Med dimmer gir den et mykt lys over bordet.
Kurven fyller jeg opp ganske ofte faktisk, men med to småbarn i huset forsvinner frukten fort! Lysestakene er fra Josefines Lysthus, og stearinlysene laget barna til jul i fjor.Jeg digger den teksten på kortet! Alle over 30 gjør vel kanskje det… ”at last she had awakened from the nightmare of youth”. Kjøpt hos Maxi-Mini på Amfi Borg. Sommerfugl og hampetau-boks fra H.S Interiør.Vindu med utsikt til verandabyggingen. =) Lysestake og potte er også fra Josefines Lysthus. Røffe og ”ufine”, passer meg lett!Loppis-funn! Hanen kostet en femmer og krukken en tier. En god, gammel skomakerlampe.Jeg lurer veldig på bildelistene, burde de males lyse som karmer og tak? Blir det ille ”tungt” slik de er nå? Hadde vært veldig fint å få hørt noen meninger om det, for jeg klarer ikke å bestemme meg…


Til slutt: Tusen takk for kommentarene jeg har fått på de tidligere innleggene, og til dere som har lagt dere til som følgere! Jeg setter stor pris på dere, og jeg har virkelig funnet en hobby jeg storkoser meg med!

Ha en fin kveld videre!


Jenny

5 kommentarer:

Sommerhuset sa...

Hei!

Vi har kommoden under tak akkurat nå, men tror (og håper) at den tåler å stå ute. Jeg har malt den mange strøk - både inni og utenpå.

Koselig stue du har ;-)

Ha en fin kveld!

Hilsen fra
HG

Villevinkel sa...

Så mye flott her var!!! Like spes godt at stolene var i to ulike farger som harmonerer!!! Kjempestilig! Irriterende nåe en får feil levering, men de er kjempefine slik de er :-)

Klem

tove sa...

Hei hei
Tusen hjertelig takk for koselig kommentar.
Så koselig at du fant veien inn til meg. Da fant jo jeg deg og. Du har fått en følger til. Blir spennende og følge deg videre...
Koselig stue du har. Morsomt med litt forskjellige stoler. det har jeg planer om på kjøkkenet.
Idag bøtter det ned. Så lei dette ustabile været. En fin anledning til å leke seg litt med bloggen da.
Ha en fin dag og helg
Klem Tove

Solveig`s familie og Interiør blogg!! sa...

Hei :)
For en koselig spieplass dere har :) Virkelig innbydende :)
Syns det er fint med det mørke i mot det lyse å jeg da :) Litt kontraster :)

Ha en flott Fredag!
Klem fra Solveig

nr14 sa...

Koselig og bekvem spiseplass:)Leit at du ikke fikk helt den fargen du hadde bestilt på stolene, men de passer likevel fint inn.

Ang. bildelista på veggen så går den veldig fint mot reolen under når den er som den er. Blir ikke for tungt når det er så stilig. Enkelt å male den hvit hvis du går lei av mørkt en gang.

Ha ei fin fin helg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...