søndag 22. august 2010

Litt nytt er på plass...

Hei alle sammen! En koslig søndag nærmer seg slutten, 18 familiemedlemmer har kost seg med middag etterfulgt av kaffe, kaker og godis til barna. Vi fikk sool!! Selvom vi nesten blåste vekk...


Mine små innkjøp fra fredagen fikk plass i stua i går.


Lyshusa koser seg på den ene seksjonen i spisestua, og de var skikkelig koslige i går kveld. Kubbelyset skal jeg "spare" til enda mørkere kvelder.
Dunputen fra Herregård fikk som sagt plass i go`hjørnet, og der liker den seg godt. Allerede har jeg begynt å dra pleddet over bena om kveldene, jaggu er det blitt litt kjølig barbeint.Her ser dere også litt av medieveggen vår, den skal få et eget innlegg senere. Jeg er skikkelig usikker på de der brune og sorte putene (bak de to sorte), de fulgte med sofaen og jeg får meg liksom ikke helt til å like de (mulig det er derfor jeg "gjemmer" de...). Det er en sjans for at de blir arkivert en dag...

Jeg var jo på tur på lørdagen også, og det var nå liksom Rema 1000 jeg skulle til. Men så så jeg et sommersalg-skilt nede i gata på senteret. Så da var det gjort...Bildet over er fra vår noe uferdige hall (eller et sånt sted midt mellom gang, kjøkken, soverom, stue, bad og vaskerom...), den mangler dør- og gulvlister, og dørene skal ha sånn omtrent to strøk til med maling. Vi snakker furu på høyt nivå i dette huset altså... Men nå henger det ihvertfall en liten hylle der! Litt mer hjemmekoslig med en gang.Litt stæsj fikk bytte plass, og ja dere... Jeg har tjuvlånt hjertet og englekortet fra give-awayen min. De hang der bare under selskapet, og er nå trygt forvart igjen. :-D Det var så tomt der uten de! Håper dere tilgir meg... (Nå fikk jeg plutselig øye på det sterke spotlyset fra taket på bildet, jaiks!)

Jeg ønsker nye følgere velkommen og takker for alle koslige kommentarer, jeg skal ta meg en tur til dere i morgen. Akkurat nå snakker sofahjørnet mitt innbydene til meg. Sliten etter en fantastisk dag! =) Det blir tidlig kvelden, kjenner jeg.

Ha en fortsatt fin søndag! I morgen er det en ny uke og nye (u)muligheter.


Klem Jenny


Meld deg gjerne på min give-away her!

9 kommentarer:

Villevinkel sa...

Nydelige lyshus!!! har lyst på slike selv, men har ikke funnet slike høye, smale, nydelige hus som du har.

Hvor får man kjøpt dem ???

Mvh Elin :-)

tove sa...

Hei hei
Nydelige disse zinkhusene. Står for tiden på min ønskeliste og.
Ha en fin kveld
Klem Tove

Beate i Husets Hjerte sa...

Så fint da, og så koselig stue du har! Elsker også de lyshusene. Skaper goood stemning. Kos deg idag!

Frøken Jægers Hus sa...

Så gøy! Jeg ønsker meg også slike lyshus. Satser på at julen kan bli innbringene:) Kanskje de gjemmer seg i en gave? Ha en herlig dag!! Takk for hyggelige hilsener inne hos meg!
Klem Helene

Frøken Jægers Hus sa...

Glemte å si at alt det andre du hadde kjøpt også var vakkert! Puten var helt skjønn!!

Beate i Husets Hjerte sa...

Hei og takk for kommentar. Vel, vi har litt usa-forkjærlighet her hjemme. Storebror valgte stjernerom og når nestemann skulle finne ut hva han skulle ha, kom vi frem til dette, litt også fordi det er lett å få tak i produktene også. Klem

Sommerhuset sa...

Hei!

Regner med at du er storfornøyd med innkjøpene dine. Det ble jo bare så fint! Kjenner at nå som sommeren så og si er over - kan høsten egentlig bare komme. Koselig med pledd, puter, levende lys og en varm kakao ;-)

Ha en fortryllende kveld!

Hilsen fra
HG

Gammel stil sa...

ååh! Så vakkert! Det ble kjempefint! :)

Monica sa...

Her var det mye lekkert! Elsker puten blant annet:)

Ja, vi snakker RØDT gulv altså...må vise alle kommentarene til husbonden, slik at jeg får han over på laget;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...