tirsdag 24. august 2010

Medieveggen

Jeg nevnte at jeg skulle vise dere medieveggen vår, så her er den! =)


Møblene her er også fra Rocka, så vi har vel en rocka stue... Tv`en skal, etter planen, opp på veggen en vakker dag. Kosehjørnet mitt i umiddelbar nærhet, passer bra nå som høsten nærmer seg. Gode serier på tv, stearinlys og pelspledd!Alle karmer, lister, trapper og dører, samt taket i huset er malt i en farge vi så passende har kalt Rocka. Vi kjøpte nemlig overskapet du ser her, og likte fargen så godt at vi fikk den "scannet" i malerbutikken. Så legger man et hvitt ark på en dør f.eks, så ser man at døren aldeles ikke er hvit. =) Passer meg ypperlig!


Overskapet rommer ting som gjerne ikke blir brukt til daglig; Duker, stetteglass, krystall og sølvtøy, for ikke å snakke om den rosa champagnen som venter på rett anledning. :-D


Denne mini-lampen falt jeg helt for, den er jo så koslig! Og boken er faktisk ingen favorittbok, den bare gjorde seg der liksom...Og her: Husets to støvmagneter! Usjamei! Man kan faktisk sitte å se at støvet endrer retning for så å ta plass på en av disse...


Til slutt en liten snutt, som sikkert alle mødre kunne ha godt av å si høyt og krast til noen en gang i mellom:


Utenom min fulltidsjobb er jeg kokk, hushjelp, lærer, sykepleier, sikkerhetsvakt, dyrepasser, koordinator, daglig leder, manager, sekretær, kostveileder, personlig assistent, vaskekone, innkjøpsansvarlig, økonom, privatsjåfør, pedagog, inspirasjonsguide, gjør-det-selv kvinne og motivasjonstaler. Jeg får ingen feriepenger, sykedager eller fridager. Jeg er på vakt 24/7. Så fortell meg at DIN jobb er hardere enn min.


Jeg ønsker dere en fortreffelig ettermiddag og kveld videre.


Klem Jenny


Husk min giwe-away, meld deg på her. Trekning 30. august.

4 kommentarer:

nr14 sa...

Flott den medieveggen din og tapeten liker jeg veldig godt (er litt for glad i brunt og naturfarger hehe).

Jeg har også begynt å ta med et pledd bort til stolen min nå...og sommerdynene skal ersattes med vinterdyner snart;)

Herlig den sofaen din også:)

Kos deg under pelspleddet ikveld og ha en fin dag videre:)

Monica sa...

Så flott veggen din er, og for et koselig kosehjørne;)
Vet akkurat hva du snakker om ang støvsamlere i tv-beken;)

festlig snutt! den var veldig god:)

Du spurte om bildene mine;
Jeg bruker alltid ISO på full guffe, og så redigerer jeg bildene i photoscape før jeg blogger dem;) Ikke mer hokuspokus enn det;)

Kaoskontroll sa...

Hehe... jeg skal ikke påstå at min jobb er hardere enn din, men jeg ser vi har samme yrke. ;)

Ja, det er nok en liten "generasjonskløft" på enkelte ting, men fatet er gitt med kjærlig omtanke, så jeg får da finne en hedersplass til det. ;)

Stilig medievegg! TV er sjeldent pent interiørmessig, men ble så mye mer diskret når den var mot en mørk vegg. Så synd det ikke passer hos meg! Men jeg har det heldigvis "gjemt" bak en vegg. :)

Klem

Gammel stil sa...

Sååå fiiiint :) Du er så flink:)

Symaskinen vår virker faktisk fortsatt! Ikke at vi bruker den så mye, men vi vet at den virker:)

Klem:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...