fredag 20. august 2010

Litt nytt til stua

God kveld i stuen! :-D

I dag dro jeg for å handle den tønnen jeg nevnte i det siste veranda innlegget. I den skal greinen min få bli enda mer dekorativ. Men jeg kom selvfølgelig ikke hjem med bare den... bombe.
Tønnen så jeg for en stund sidenBohus, men da var jeg litt usikker på om verandaen i hele tatt ville bli sånn jeg forestilte meg... Så var den jo til og med på salg! I like!

Puten har jeg ønsket meg en stund, den er fra Herregård Design og er kjøpt hos Frøken Fryd. Dunpute i sofahjørnet, deilig! Den skal prøves etterpå til en god film.

Husa og lyset er fra samme sted. Husa har blitt plassert et vilkårlig sted i kveld, for å gjøre fredagskvelden ennå kosligere. Og nå dufter de samtidig mango peach salsa (Yankee candle). Min favorittduft! =) Her er den på glasskrukke (bildet er googlet):Ellers venter vi 18 familiemedlemmer på søndag, da skal vi feire Nora som ble 8 år om tirsdagen. Håper på pent vær, så den nye verandaen kan bli brukt! :-D Men morgendagen går med til husvask, innkjøp og kakebunnbaking, så da håper jeg ikke det blir pent vær...

Håper dere alle har en koslig fredagskveld og natt!
God helg!


Klem Jenny


Ennå ikke trukket lodd til min give-away? Gjør det gjerne her.

7 kommentarer:

Beate i Husets Hjerte sa...

Så fine ting du har kjøpt da!! Liker alt jeg! Herlige de husene og. Skaper skikkelig stemning ja. Ha en fin kveld videre!

Fru Ruud sa...

Fine ting du har kjøpt deg!!! Lys husene er like fine ute som inne!!
Lykke til med selskap til søndagen!! Høres koslig ut med så mange!!
God helg!
Klem Annette

Sommerhuset sa...

Alltid morsomt å shoppe ;-) Spesielt når man finner så fine ting som du har gjort - og når noe i tillegg er på salg er det ekstra gøy!

Håper dere får fint vær i morgen på bursdagen - så den flotte verandaen deres virkelig kommer til sin rett. Grattis til Nora ;-) og lykke til med vaskingen i dag.

Hilsen fra

HG

As sa...

hei=)
Fant bloggen din nå i kveld. Skal kose meg med lesingen=)

Tutti - Mamma i flyt sa...

Åh så mange fine ting!! Likte spesielt den puta og skjønner veldig godt at du har ønsket deg den.

Lykke til med selskap i morra. 18 familiemedlemmer er litt av en bragd å ta på seg. Og gratulerer med bursdagsbarn i huset. kjempestas :D

Klem fra Torunn

nr14 sa...

Alltid gøy med nye ting og du har fått tak i masse:)

Søndag idag så da er det vel bursdagsfeiring hos dere:) Håper jenta får en kjempefin dag og at dere kan få brukt den flotte terrassen. Hos oss har det vært stort sett regn denne helga så null kaffe i hagen;(

Lykke til med selskapet:)

Huset vid ån sa...

Vilken mysig blogg jag trillade in på, nu ska jag kika vidare....Kram Therese

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...