søndag 9. januar 2011

Det er jul...

...bare èn gang i året, og det er mer enn nok.

I dag ryddet vi julen bort, til sildringen av tusenvis av fallende barnåler. Nå er det ryddig, rent og bittelitt tomt. Deilig!Juletreet får stå en stund på verandaen, kanskje pip-pippene blir litt lenger av gangen hvis de har et helt tre å nyte maten i?


Og for en mengde julekuler det egentlig hang på det treet! De dekket et helt bord! Jaggu godt å få alt ned i eskene igjen, jeg koser meg nesten like mye med det som å pakke den opp. Men vinduskarmen under ble jeg stående å se lenge på... For hva i all verden sto der før?Joda, denne potten og lysholderen:


Men den står jo så fint der?! Og jeg tror eføyen vil trives bedre i en karm uten ovn under... Så hva skal jeg da ha i den tomme karmen?

Store deler av dagen i dag gikk med til sånne spørsmål. Jeg måtte t.o.m se gjennom tidligere innlegg for å huske forskjellige steder... Komahue, ja! Men det går seg vel til i løpet av et par dager.

Dette er altså det aller siste innlegget med julepynt i denne omgang. Det føles bra.


Ha en fin, ny uke alle sammen!
Klem Jenny


*

16 kommentarer:

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Det er kosleg med jul, men nesten herlegare å få pakka den ned;) Her og vart det litt tomt. Hjernen jobber på spreng her og:)
Ha ein fin kveld!
Klem:)

Britt sa...

Hihi, jeg hadde akkurat samme problemet da jeg pakka bort jula, så jeg tok like så godt å ommøblerte litt på tingene, ble ganske så fornøyd:)

HusmorDronninga sa...

Her og e det litt tomt enda.. Men det er godt å få jula ut, og begynne med blanke ark igjen..
Eg glede meg heilt enormt te våren.. og e på utkikk ette litt ting med farge om dagen...

Elisabeth sa...

Ja, det er godt å få julen ut! Deilig! Og faktisk deilig at det er bittelitt tomt og!

Ha en flott uke!

Klem fra Elisabeth.

Hjemme hos meg sa...

Hei!
Ja det er så deilig å få jula ut :) Men det blir litt tomt og rart noen dager...
Jeg har aldri klart eføy :(

Klem Anette :)

Mattisheimen sa...

Hei,

Godt å få jula ut av huset, ja. Jeg heiv meg rundt onsdagskvelden, og pakka ned all julepynten. Men ennå har jeg ikke fått på plass alt det andre, og eskene med julepynt står fortsatt i loftsstua ... Men, men. Plutselig forsvinner de ;)

Ha ei fin uke!

Renate

Mona Christin sa...

Ja, godt å få det ut før alle barnålene ligger igjen på gulvet. Det gjorde det nesten hos oss.

Klem Mona C

Kaoskontroll sa...

Hehe... mine karmer står ennå ganske så tomme, og jeg tenker bla i egen blogg for å huske, så du er så absolutt ikke alene om slike problemer. ;)

Jeg kastet forøvrig juletreet utfor terassen, og skulle legge det fint i skjul dagen etter, men da var det snødd ned. Skjult anyway, så who cares? Må bare være litt påpasselig om snøen forsvinner, så ikke naboene begynner å mene at jeg er en juletregris. Hehe

Gleder meg til å se hvilke nye løsninger du finner! For de dukker opp etterhvert! :)

Klem

Bettum Villa sa...

Du er i allefall inget komahue. det er bare sånn det er når man rydder vekk julepynt. Selv om det er deilig som bare det så blir det litt stusselig også.. rart.

Da sier vi farvel til jul og ønsker det velkommen igjen om 10-11 mnd...:P

Klem Madelén

Bustenellik sa...

Haha, jeg kjente meg veldig igjen her. For hva stod egentlig der? Eller her? Det endte med at jeg gjorde alt på nytt og blåste i hvordan det så ut før jul. Her forsvant nemlig jula før helgen. Juletreet kledde av seg selv, og da orket jeg liksom ikke mer.
Hjemmefra er jeg liksom vant med 20.dag jul som deadline, men nok fikk være nok :-)

Nå bærer det straks avgårde på jobb. Hjem til Sarpsborg for en stakket stund, hihi :-)

Ha en fin dag!
KLem

Storesøstra sa...

He he! Det tomrommet som blir igjen når all julepynten er ute av huset, er jo egentlig bare nok en god grunn til å gå på januarsalg;-) Man MÅ jo bare ha noe nytt der!

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei Jenny..
Jeg er lik deg der...koser meg med å ta opp pynten og er like fornøyd når det ryddes bort igjen og huset blir som normalt.

Nå har ikke jeg det problemet med tomme karmer for hos meg er det motsatt. Jeg har for mye ting og for lite plass...selv om vi faktisk har ganske så god plass her!!!!
Kansje jeg har for mye ting...hmmm..men jeg liker jo så godt ting!!!
Uansett...jula er ute for treet fikk jeg ned i går og kasser med pynt er på loftet...DEILIG!!!

Ha en kjempefin uke Jenny.
Klemmer

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Det er koselig å pakke opp og like kos å pakke ned:) Jeg lurte litt på det samme når stua var tom for jul; "hva sto nå der igjen?!" Neste år tror jeg at jeg skal ta bilder av alle karmer og hyller før jeg pynter til jul;)

Lekenhverdag.com sa...

Det er befriende å ta ta bort julepynten - nesten like koselig som å ta den opp. Kjenner godt igjen dilemmet med å finne ut hva som sto hvor men det er en fin anledning til å ommøblere litt hjemme da. Mannen min drev og danset rundt i går kveld og var super happy for at stuen var blitt "stor" igjen. Selv dro jeg rett og kjøpte fargerike blomster til å freshe opp litt. Ha en fin kveld.


Klem Gry

Bare Mio sa...

Synes også det er kjekt med jul,
men jeg synes også det er greit å pakke vekk når julen er over, selv om det blir tomt og jeg også lurer på hva jeg skal ha der i stedet.
Så kjekt du vil være med på min Give Away.
Lykke til!
Ønsker deg en fortsatt fin uke.
Klem Mio

From not to hot sa...

Hihi, det ble jo nesten et "gjenbruks"-tre. Får håpe pip-pip'ene tar hintet og koser seg i sitt nye verandatre.

Tusen takk for kjempehyggelig kommentar på lueinnlegget mitt. Veldig stas med tilbakemeldinger!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...