mandag 8. november 2010

Arvekrystall

På besøk hos svigermor her om dagen, sa hun plutselig -Jenny, bli med meg en tur. Tror du at du kanskje vil ha dette? Og hva hadde hun å vise meg? Joda:


To stabler med de vakreste krystallskåler etter farmoren til mannen min! 12 stykk, så nå har jeg hele 18 dessertskåler! Og det er akkurat det antallet vi pleier å være når vi arrangerer bursdager og andre selskapeligheter. O`lykke! At de har tre forskjellige mønstre til sammen, gjør det bare enda kosligere.

Men misforstå meg rett; Jeg har fortalt før at her i huset endret bruken av finstasen seg etter at jeg leste en herlig historie fra virkeligheten om en eldre dame som angret på at hun ikke hadde brukt sølvtøyet hun hadde fått i bryllupsgave oftere. -Hvorfor lot jeg det ligge gjemt i en skuff, spurte hun. Så nå spiser den herlige damen lunsj med sølvtøy hver eneste dag! :o)

Dermed er disse vakre skålene rett og slett hverdagslykke! Til pålegg og eggeskiver til frokost, kjeks til helgekaffen, fruktskåler ved overraskende besøk og så videre. De skal brukes!

Dessuten har blåmandag fått en helt ny betydning for meg og alle andre sarpinger i dag! Ha en fin dag videre alle dere andre også!Klem Jenny

9 kommentarer:

Martilie sa...

Åhh så heldig! :)

Helt enig med deg, ha det i bruk! Det har jeg lært av mammaen min som alltid har vært raus med bruk av sølv, krystall og de flotte servisene.

Samme hos oss, men innrømmer at det som ikke går i oppvaskmaskin kvier jeg meg til å bruke .. Men til helg og fest -absolutt!!

Ha en skjønn dag!

Klem

Fru Ruud sa...

Det er jo flere hverdager enn fester så jeg er enig i at tingene bør brukes. Kanskje det er noe jeg også må bli litt flinkere til. Det er jo kjedelig når fine ting bare står og samler støv...
Ha en fin mandag!
Klem Annette

Karma sa...

Herlig med litt arv og litt historie i det man bruker. Noen ganger er det jo faktisk morsomt å kjenne til historien til gjenstandene!

Klem Kaja:)

Britt sa...

Hei, hei! Svinset innom bloggen din mens jeg var på en runde på en blogg som så så spennende ut, og så fant jeg enda en der, og så oppdaget jeg din blogg. Sånn går nå kveldene... Flotte krystallskåler du har fått! Følger med deg videre:)

Klem fra Britt

HusmorDronninga sa...

Så heldig du er!
Og ja.. ting er til for å brukes.. hvem har vel gleden av alt det som står bortgjemt i et skap kanskje? ;)

Grattis med gårsdagen!
Tenker det var verdt en blåmandag jeg.. ;)

Hjemme hos meg sa...

Hei!
Heldiggrisen ;)
Jeg har likt hjerte som deg ;)

Klem Anette :)

ide-puffen sa...

Koselig innlegg. Og jeg er så enig at de fine tingene må brukes. Det er jo hverdager det er flest av, så hvorfor gjøre dem grå når vi kan la de skinne i sølv he he eller i lekkert porselen.

Hilsen i natten
Randi

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Enig med deg! Sånne flotte ting må brukast!! Nydelege var dei:)
Ha ein finfin kveld vidare!
Klem:)

Hasigamas mamma sa...

Åh, heldig heldig!!! Misunnelig altså :) For en super overraskelse!
Og tusen takk for rosende ord hos meg!
klem
Lise

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...